torstai 2. helmikuuta 2012

Whatever it takes, I'll try. So don't pay no mind to what other people say..

Täällä ollaan, hengissä edelleen vaikka blogi elääkin omaa hiljaiseloaan. Olen tehnyt viime viikkoina (niinkuin pari viimeistä kuukautta) töitä ihan älyttömiä määriä viikossa joten bloggaamiselle ei juurikaan ole ollut aikaa, saati energiaa. Tänään on kuitenkin minun perjantai, sillä huomenna on todellakin ansaittu vapaapäivä ja edessä jollain tavalla pitkä viikonloppu.. Lauantaina tosin on aikainen herätys kohti Helsinkiä, sillä IELTS olisi edessä! Aika lailla jännittää, täytyy myöntää!

Noin muuten asiat eivät hirveämmin ole eteenpäin menneet.. omaa laiskuuttani ja ajanpuutetta ehkä..No, rikosrekisteriotteen ja englanninkieliset työtodistukset olen sentään saanut tilattua, joten askel kerrallaan tässä eteenpäin mennään vaikka mitään radikaalia ei välttämättä aina tapahtuisikaan. Tätähän tämä nyt suurimmalta ajalta lienee, odottelua ja odottelua..

Nyt taidan siirtyä vapaapäivän viettoon ja kääntää aivot off -asentoon, viikonloppuna lupaan sitten päivitellä kuulumisia kielikokeesta, saa nähdä kuinka tytön käy! Seuraavat viikot ovatkin sitten jännittäviä kun testin tuloksia odotellaan kuumeisesti! Nyt toivotan kirpakkaa pakkasviikonloppua kaikille täällä kotosuomessa paleleville ja muuten vain mukavaa viikonloppua muualla maailmalla oleville! Take care!

-M







4 kommenttia:

  1. Merkillistä, olin ihan varma, että jo kommentoin tänne..Hmm!
    Toivottelin siis onnea kielikokeeseen, toivottavasti se meni hyvin :) Milloin saat tulokset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, niitä kuitenkin tarvitaan vielä lisää, sillä kielikokeeni ajankohta valitettavasti siirtyi maaliskuulle :( Tästä harmittavasta takaiskusta aletaan kuitenkin pikkuhiljaa toipumaan..

      Poista
  2. Päädyin blogiisi sattumalta vierailtuani Annikan blogissa. Tsemppiä Kanadaan muuton suhteen! Vaikka itse hain vain väliaikaista työlupaa, tuntui siinäkin olevan tekemistä! Nyt suunnitelmissa on mahdollisesti jatkoluvan hakeminen työviisumiini ja sen jälkeen pysyvän oleskeluluvan hakeminen. Maltan tuskin odottaa sitä paperisotaa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tervetuloa, toivottavasti päädyt toistekkin :) Juu kyllähän tässä tätä paperisotaa on ihan riittämiin, ja takkujakin matkalle mahtuu, mutta eiköhän se kaikki vaiva sitten palkita kun vihdoin joku ihana päivä saavun uuteen asuinmaahani!

      Poista