perjantai 17. helmikuuta 2012

If you want it, you've already got it.

Noniin, astetta positiivisempaa perjantaita! Olen vapaapäiväni kunniaksi selaillut asuntoja Vancouverista, ja kuten jo aikaisemminkin totesin, se taitaa olla se koko homman työläin osuus. Koirallisena ulkomaalaisena ei liene mikään maailman helpoin juttu etsiä itselleen asuntoa, ja vieläpä valtameren takaa. Huh, no yrittänyttä ei laiteta, ja yritän parhaani mukaan perehtyä asuntopolitiikkaan ja kaiken maailman käytäntöihin ajoissa, että sitten kun paperit ovat virallisesti valmiina voin kuluttaa kaiken energiani vain asunnon etsintään! Olen myös yrittänyt tutustua Vancouverin asuinalueisiin, että löytyisi mahdollisesti sellainen omaa työpaikkaa lähellä oleva, järkevä ja turvallinen asuinalue. Näistä onneksi löytyy aika kivasti tietoa, mikä jutuista sitten pitää paikkaansa ja mikä ei, mutta on ainakin jotain suuntaa..

Olin muuten yhteyksissä CRNBC:aan, että mikäli kielitestini tuloksien kanssa kestää, olisiko mahdollista lähettää ne hieman jälkikäteen Kanadaan. Asiahan on nimittäin niin, että paperini täytyy olla CRNBC:ssa maaliskuun loppuun mennessä, mikäli mielin kesäkuun alussa järjestettävään rekisteröintikokeeseen. Eli kiirettä pitää! Paperit saattavat ehtiä sinne siitäkin huolimatta että tämä järjestely ei heille sopisi, sillä kaiken järjen mukaan saan IELTSini tulokset 23.3 mennessä, jonka jälkeen paperit vielä saattavat ehtiä reilussa viikossa Kanadaan (osan voi lähettää onneksi sähköisesti), mutta kunhan varmistelen ja varmistelen, ettei mikään vain menisi pilalle sitten muutaman päivän takia. Aikaisempiin sähköpostiviesteihini CRNBC:lta on vastattu erittäin pikaisesti, joten kuumeisesti odottelen vastausviestiä. Eli stressiä ja jännitystä maaliskuun lopusta ei ainakaan tule puuttumaan. Saa nähdä millainen hermoraunio olen maaliskuun loputtua, töitäkin olen luvannut tehdä taas tähän astistakin enemmän. Toisaalta ehkä se on ihan hyvä, ei jää "turhaa" aikaa näiden asioiden murehtimiseen, eivät ne sillä kuitenkaan miksikään muutu.

Netissä surffaillessa tuli muuten vastaan kuva kakusta jonka ehdottomasti aijon tehdä viimeistään sitten läksiäisiini, mikäli sellaiseen ajankohtaan ikinä päästään.. Ta-daa: Kanadakakku!! Slurps! Ohjeenkin tuosta kakusta otin talteen, mutta jotenkin se vaikutti vähän hmm no erikoiselta (ehkä kanadalaiselta, hih) joten ajattelinkin soveltaa ideaani siten, että itse kakusta tulee jotain-aivan-muuta, mutta koristelu säilyy Kanadateemalla, tietenkin! Yummy!


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti