lauantai 25. helmikuuta 2012

I'd be safe and warm if I was in L.A.

Täällä vietetään lauantaita matkasuunnitelmia tehden. Jos hyvin käy, ja pääsen kesäkuussa matkustamaan Vancouveriin, ajattelin yhdistää matkaan pienen mutkan ja matkustaa Kalifornian kautta takaisin kotiin. Kaliforniaan pääsy on ollut jo vuosikaudet haaveenani, mutta jäänyt aina syystä tai toisesta toteuttamatta. Nyt kun kerranin on suunnitelmissa matkustaa edes vähän lähemmäksi Kaliforniaa, niin miksipä en sitten venyttäisi matkaani ja viettäisi siellä tovin länsirannikkoon tutustuen.


Hyvin, hyvin alustavan suunnitelmanani (siis mikäli kaikki asiat vain menevät putkeen ja onnistuvat suunnitelmien mukaan!) on matkustaa 2.6 Vancouveriin, viettää siellä neljä-viisi päivää ja lentää sitten 6-7.6 Kaliforniaan, joko Los Angelesiin, San Franciscoon tai kohteeseen X, josta sitten lentäisin 7-10pvän kuluttua takaisin. Eli mistään monen kuukauden road tripistä ei ole (valitettavasti) kyse, mutta ajattelin toiselle puolelle maapalloa matkustamisen olevan kuitenkin oiva tilaisuus päästä haistelemaan myös elämää unelmieni Kaliforniassa.


Lennot Vancouverista Kaliforniaan ovat todella halpoja, riippuen tietysti mihin päin Kalifornian isoa osavaltiota matkustaa, mutta reilun 2-4h lentomatkustamisella pääsee jo aika pitkälle maksettuaan huvista vain muutamia satoja euroja. Joten ei paha. Toki lento Kaliforniasta takaisin Helsinkiin on se hintavin lento tällä reissulla, mutta olkoot. Vancouveriinkin pääsee mielestäni yllättävänkin edullisesti ainakin tämän päiväisten hintojen mukaan, 540e pelkästä menolipusta ei ole mielestäni mitenkään kohtuuton summa. Taisi siellä halvempiakin vaihtoehtoja olla, mutta 15h koneenvaihtoaika ei yllätys yllätys hirveästi houkuttele..

Mutta sellaista suunnitelmaa ja unelmointia tänään. Täytyy nyt vain niiiin kovasti toivoa että asiat menisivät putkeen ja saisin suunnitelmani toteutukseen, taas olisi yksi matkustushaave toteutettuna, ja tietenkin se suurin haaveista moooonen monta askelta lähempänä toteutumista. Peukut pystyyn ja sormet ristiin!

-M


1 kommentti:

  1. Hei, muistatko kuinka nopeasti sait vastauksen paikalliselta nurse organisationilta kun olit lähettänyt paperisi (koulutuodistukset) sinnepäin, jotta pystyit ilmoittautumaan ko. testiin? Miten olet valmistautunut siihen?
    Juuri tässä kanukin kanssa suunnittelimme menevämme LA:n joku kaunis päivä kun se on aina ollut haaveena.

    VastaaPoista